این صفحه آخرینبار در ۹ سپتامبر ۲۰۲۳ ساعت ۱۷:۱۴ ویرایش شدهاست.
به رنگ سفید تا کرمی-سفید است. دارای هشت پا و بدنی گرد است که در صورت بزرگنمایی کنه می توانید ببینید.
متأسفانه باید گفت که این بیماری بسیار مسری است و به راحتی از فردی به فرد دیگر از راه تماس پوستی مستقیم منتقل خواهد شد. البته لباس و تخت خواب آلوده نیز از دیگر راههای انتقال بیماری گال بین افراد خواهند بود. در هر حال خبر خوب اینکه برای درمان بیماری گال، راههای مؤثری نیز وجود دارد.
آب را مستقیما روی پوست آسیب دیده قرار دهید و اجازه دهید چند ساعت روی پوستتان باشد.
این کنه ها می توانند در پوست فرو رفته و تخمگذاری کنند. هنگامی که تخمها بیرون می آیند ، کنه های جدید روی پوست خزیده و سوراخ های جدید ایجاد می کنند. این امر باعث خارش […]
بنابراین شاید بخواهید از روش های درمان طبیعی برای تسکین گال استفاده کنید. اگر باردار هستید یا در مرحله شیردهی قرار دارید یا مشکلات پزشکی دارید لطفا قبل استفاده هر یک از درمان ها با پزشک تان آنها را بررسی کنید.
گال گرهای: این نوع گال ممکن است به صورت خارش دار، برآمدگیها یا برجستگیهایی به خصوص در نواحی تناسلی، زیر بغل یا کشاله ران ایجاد شود.
اجزای فعال پوست، برگ و دانههای درخت چریش ممکن است کنههای ایجادکننده گال را از بین ببرند.
حمام نمک یک روش ساده و موثر بیماری پوستی گال یا جرب برای درمان گال محسوب می شود. درصورت باز بودن زخم ها در زمان حمام نمک ممکن است کمی احساس گزش پیدا کنید، اما این درمان به تسکین خارش کمک می کند.
گال بهراحتی قابل درمان است. داروهایی که روی پوست شما استفاده میشود کنههای ایجادکننده گال و تخمکهای آنها را از بین میبرد اما ممکن است چندین هفته پس از درمان هنوز دچار خارش شوید.
کرم لیندان در صورتی که فرد شرایط استفاده از آن را داشته باشد، جایگزین خوبی برای پماد پرمترین است. البته با توجه به ساختار شیمیایی این لوسیون، استفاده از آن برای افراد با پوستهای حساس، نوزادان، کودکان زیر سه سال، خانمهای باردار و شیرده و افراد با بیماریهای پوستی زمینهای توصیه نمیشود.
در کودکان مبتلا به گال، ممکن است لازم باشد کرم روی پوست سر مالیده شود. قبل از استفاده از کرم مطمئن شوید که پوست تمیز، خنک و خشک است.
پزشک همچنین ممکن است آنتی هیستامین ها را پیشنهاد کند که می توانند از طریق دهان و به عنوان کرم مصرف شوند تا خارش را تسکین دهند.
این برجستگیها و دانههای قرمز معمولاً در قسمتهایی از بدن که دارای چین و چروک هستند رخ میدهد. قسمتهایی مانند میان انگشتان، زیر بغل، دور کمر، قسمت داخلی مچ دست، قسمت داخلی آرنج، کف پا، دور سینه، اطراف ناحیه تناسلی مردان، روی باسن و روی زانوها.